Warta

  • Naon tampilan rental LED?

    Salaku desain kotak aluminium die-casting ngaropéa, tampilan rental LED lampu, ipis jeung gancang dipasang salaku fitur pangpentingna.Kotakna hampang sareng ipis, tiasa gancang dipasang, dibongkar sareng diangkut, sareng cocog pikeun nyéwa daérah ageung sareng aplikasi instalasi tetep.ABDI...
    Maca deui
  • Naon layar LED pitch leutik luar?

    Kalayan pamutahiran kontinyu tina téhnologi tampilan LED, titik pitch pintonan LED outdoor ogé salajengna ngurangan.Dina taun-taun ayeuna, tampilan LED-pitch leutik parantos ngembangkeun gancang, sareng aranjeunna parantos nalukkeun pasar aplikasi tampilan LED.Nuturkeun spasi leutik indoor, outdoor s ...
    Maca deui
  • Téknologi Pembukaan Olimpiade Usum tiis sareng Kreativitas pikeun Pamakéan Luar

    Dina 4 Pébruari 2022, dina suasana perayaan Taun Anyar Cina anu meriah sareng damai, upacara bubuka Olimpiade Usum tiis 2022 Beijing anu kasohor di dunya diantarkeun. Zhang Yimou mangrupikeun direktur utama upacara pembukaan, Cai Guoqiang mangrupikeun visual. desainer seni, Sha Xiaolan éta lampu ...
    Maca deui
  • Spherical Film Transparan LED Screen

    Produkna hampang, transparan sareng ipis, tiasa ngagulung atanapi malah ngagulung dina sudut anu ageung, sareng tiasa dipotong dina waktos anu sami;eta bisa langsung napel témbok curtain kaca tanpa ngaruksak struktur aslina wangunan;layar henteu katingali nalika henteu maén, Henteu mangaruhan ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih LED tampilan titik pitch

    Pamilihan jarak titik tampilan LED aya hubunganana sareng dua faktor: Kahiji, jarak tempoan tampilan LED Dimana layar tampilan disimpen, sareng sabaraha jauh jalma nangtung pikeun ningali éta, mangrupikeun faktor anu penting pikeun nangtoskeun pitch titik nalika milih. hiji layar tampilan LED.Sacara umum, aya ...
    Maca deui
  • Led Screen Light: How much does advertising cost in 2022

    Lampu Layar Led: Sabaraha biaya iklan dina taun 2022

    Milik lokasi anu nguntungkeun pisan, iklan lampu layar anu dipimpin di pasar tradisional bakal ngabantosan gambar produk sareng jasa bisnis ka konsumén ku cara anu paling lengkep.Kalolobaan kampanye promosi brand di pasar biasana merlukeun: ● visi kabuka ● rame ku pas ...
    Maca deui
  • So what is naked eye 3D in the true sense?

    Jadi naon mata taranjang 3D dina harti sabenerna?

    Naon éta binocular parallax: Jalma boga dua panon, kira-kira 65mm.Lamun urang nempo hiji obyék sarta sumbu visual dua panon konvergen kana objék ieu, gambar objék bakal tumiba dina titik pakait tina rétina dua panon.Dina waktos ieu, upami dua rétina panon tumpang tindih ...
    Maca deui
  • Why should you choose to rent led display panel for events?

    Naha anjeun kedah milih nyéwa panel tampilan anu dipimpin pikeun acara?

    Paménta pikeun panel tampilan anu dipimpin rélatif luhur sabab ieu kota wisata basisir, dimana acara sering lumangsung.Naha anjeun milarian unit nyéwa layar LED anu kualitasna pikeun nyayogikeun kabutuhan anjeun?Turutan artikel di handap ieu ti Saigon Light and Sound pikeun gaduh pilihan anu paling lumrah...
    Maca deui