Kamar Konférénsi LED Témbongkeun

  • P1.5 1.5mm Small Pixel Pitch Die-Casting Aluminum Meeting Room Indoor Video Wall

    P1.5 1.5mm Pitch Pixel Leutik Die-Casting Aluminium Ruang Rapat Tembok Pidéo Jero rohangan

    1.Made tina ipis jeung lampu aviation-grade bahan komposit
    2. Touch Interactive, on-site annotation,Annotates inpo konci iraha wae, ngamungkinkeun Anjeun pikeun jadi di elemen anjeun dina karya.
    3.Support splicing layar mintonkeun kinerja pangaruh, ngabandingkeun jeung layar sarua jeung solusi beragam.
    4.ALL-IN-hiji solusi ngajamin kinerja visual stunning sarta operasi stabil kalayan noise noise.Diintegrasikeun sareng sababaraha fungsi interaktif sapertos tulisan layar rampa, papan tulis éléktronik, proyéksi nirkabel, sareng konperénsi jarak jauh, jsb.
    Pangsa layar 5.Real-time tina laptop, ipad, sareng telepon sélulér pikeun mastikeun komunikasi anu cekap.

  • 16:9 P1.5 screen Small Pixel Pitch Die-Casting Aluminum Meeting Room Indoor Video Wall

    16:9 P1.5 layar Pitch Pitch Leutik Die-casting Aluminium Ruang Rapat Tembok Pidéo Jero rohangan

    1.All-in-One Design Embedded system controller, PSU, audio No alat éksternal diperlukeun Desain kabel disumputkeun, kesederhanaan elegan
    2.telepon sélulér sareng layar PAD.Layar ngabagi nepi ka 4 alat dina hiji waktos sacara nirkabel, ngamungkinkeun kréativitas nampilkeun sakaligus.Layar ponsel/PAD tiasa dianggo salaku papan tulis, ngamungkinkeun ngedit online.
    3.It ngajaga suhu permukaan layar ≤40 ° C sarta kirang ti 25dB téhnologi bisu.Ogé, éta tos dieusian opat mode pamandangan: standar / sinematik / konperénsi / cahaya lemes pikeun nyumponan kabutuhan skénario anu béda.
    4.Pre-dimuat ku Android sarta Windows (Opsional) sistem operasi 2.4GHz / 5GHz dual Wi-Fi Channel ngajadikeun streaming uninterrupted.
    5.Allowing pikeun sababaraha métode instalasi tur pinuh pangropéa hareup & pungkur, maturan kalenturan ekstrim ka sagala rupa environments.Wall-mounting Instalasi / Mobile Stand Instalasi aplikasi.