Indoor LED mintonkeun

  • 3840HZ nationstar novastar Control System P4 P3 P2 curve Indoor Led Display Screen

    3840HZ nationstar novastar Control System P4 P3 P2 kurva Indoor Led Display Screen

    1.The kontras ngaliwatan pangakuan calakan tina layar tanpa ngarobah arus listrik sakabéh layar.Kontras antara kacaangan sareng poékna layar langkung menonjol sareng warnana langkung terang.
    2.Modules, narima kartu, sarta kabel bisa dijaga ti hareup, greatly ngurangan kuli jeung baja structaure waragad.
    3.Specially dirancang parabot pikeun mastikeun efisiensi instalasi tur flatness luhur layar
    4.The sudut nempoan lega (H160 ° / V160 °) nyertakeun spasi viewable leuwih badag sarta nyandak leuwih pemirsa ngalaman rinci stunning.
    5.Multiple panyalindungan & kaamanan, husus pikeun acara misi-kritis jeung rapat

  • high definition wall mounted P2 led display screen for advertising indoor

    témbok harti luhur dipasang P2 dipingpin layar tampilan pikeun iklan indoor

    Kacaangan 1.High, skala abu luhur, laju Anyarkeun tinggi, rasio kontras tinggi jeung kinerja sampurna.
    2. Modul instalasi hareup magnét, 3 detik pangropéa hareup.
    3. 160 ° sudut nempoan horizontal sarta nangtung sarta ngaronjat kamampuhan grayscale.
    4.Desain modular pikeun modulsand kabinét, simplify sambungan kompléks, instalasi hareup jeung perawatan.nyolok jeung muter.sambungan sinyal militér-grade
    5. Fleksibel Splicing sareng Rupa-rupa Ukuran Kabinet 500 * 500 / 750 * 250 / 500 * 250 / 1000 * 250

  • Ultra high heat dissipation performance Noise free design P2 indoor led display

    kinerja dissipation panas ultra luhur Noise design bébas P2 indoor dipingpin tampilan

    1. 16: 9 ukuran paeh-tuang cabinets aluminium ngahontal siaran piksel-to-piksel dina resolusi FHD / 4K / 8K gampang;
    2. thinness ekstrim tina 37mm sarta lightweight of 5kg per kabinét ngamungkinkeun instalasi gancang jeung ningkatkeun estetika spasial;

  • Front Rear Module Maintenance Quick Installation P2.5 led screen panels for church

    Hareup Rear Module Pangropéa Instalasi Gancang P2.5 dipingpin panels layar pikeun garéja

    1.Magnetically modul jeung desain serviceable pinuh hareup, instalasi gampang tur pamaliharaan.
    2.According kana ukuran video 16: 9 jeung 4: 3, produk pas sinyal ngawaskeun kaamanan, scheduling paréntah cabinets ngabentuk 16: 9 ukuran tampilan LED, ogé cocog sareng 4: 3 sumber video pikeun nyugemakeun sarat klien.
    3.Desain modular pikeun modulsand kabinét, simplify sambungan kompléks, instalasi hareup jeung perawatan.nyolok jeung muter.sambungan sinyal militér-grade
    4.Customized kabinét sudut (0-90 °)
    5. Fleksibel Splicing sareng Rupa-rupa Ukuran Kabinet 500 * 500 / 750 * 250 / 500 * 250 / 1000 * 250

  • Giant Custom size front service 2.5 mm led panel for conference room display

    Giant Custom ukuran jasa hareup 2,5 mm dipingpin panel pikeun tampilan kamar konferensi

    1.teknologi algoritma gambar HDR khusus, pikeun ngajantenkeun kacaangan puncak sareng kontras anu optimal pikeun unggal gambar pigura, pikeun nampilkeun gambar anu leres-leres
    2.Use pinuh flip chip sarta chip dina téhnologi dewan, produk ngabogaan reliabiliti tinggi
    3.layar monumental kalawan edges pilihan jeung pigura témbok-dipasang, nyadiakeun pamasangan kualitas ultra-luhur nu submerges kana lingkungan sabudeureun.
    4.Transform spasi jeung trend panganyarna dina mintonkeun LED sarta ngidinan konsumén boga pangalaman méwah.
    Laju refresh 5.3840Hz anu ngaleungitkeun garis scan sareng kedip-kedip dina tampilan anjeun dina kaméra.