Transparan Kaca LED Témbongkeun

  • Commercial Building Transparent Led Display Panel P3.91 Led Video Curtains 1920hz

    Gedong Komérsial Transparan Dipingpin Panel Témbongkeun P3.91 Dipingpin Curtains Video 1920hz

    1. Kalawan refresh rate tinggi na grayscale tinggi, gambar téh vivid tur meets sarat kualitas visual luhur.
    Kontrol klaster 2.Remote, komunikasi sacara real-time, jarak jauh tiasa nganggo awan pikeun ngawas sareng ngontrol sababaraha layar tampilan dina waktos anu sami, sareng tiasa ngarobih eusi pariwara iraha waé pikeun mastikeun yén eusi pariwara diropéa sacara real waktos.Sagala format video sareng gambar tiasa dicoo.

  • Indoor Transparent Glass Window LED Display Screen 1000X500mm

    Jero rohangan Transparan Kaca Jandela LED Témbongkeun Screen 1000X500mm

    1.Pancaran cahaya: 60% ~ 80% Perlindungan anu épéktip pikeun pencahayaan wangunan, Perpisahan ka jaman "layar ngiuhan" sareng "tanpa lampu layar"
    2.Considering jarak nempoan rupa proyék, milih pitch piksel pangalusna cocog jeung ngumpul modul baku kana layar dipingpin transparan badag.
    3.Reduce sarat beban-bearing wangunan, sarta nyieun wangunan kasampak leuwih singket tur geulis.
    4.With novél jeung pangaruh tampilan unik, panongton nangtung dina jarak idéal pikeun lalajo, sarta gambar ditunda dina témbok curtain kaca.
    Metoda playback Ieu bisa greatly ngurangan polusi cahaya jeung dina waktos anu sareng ngurangan pamakean énérgi, nu bisa ngahontal leuwih ti 30% hemat energi ti biasa layar tampilan LED.